Puma lopta na dar

Prosinačko darivanje u optikama Ghetaldus Pula se nastavlja. Svakom kupcu ženskih, muških ili dječjih PUMA naočala darujemo PUMA nogometnu loptu! Požurite se, odaberite svoje dioptrijske ili sunčane naočale, i darujte sebe ili svoje male i velike prekrasnom Puma loptom!

NOVO U POREČU - besplatno određivanje dioptrije

U našoj Ghetaldus optici u Poreču, u Dekumanovoj 13, svim kupcima omogućujemo besplatno određivanje dioptrije. Potrebno je naručiti se na tel 052 431 999 ili na e-mail ghetaldusporec@gmail.com. Besplatni optometristički pregledi obavljat će se u Kandlerovoj ulici, na broju 9. Dobro nam došli!

Akcija 1+1 za jednu kunu

Za kupovinu dioptrijskih naočala u vrijednosti od 700 kuna i više, druge kompletne dioptrijske naočale dobivate za jednu kunu. Izbor drugog okvira je iz odabranog asortimana. Posjetite nas u našim optikama u Puli, na Giardinaima 15, u Poreču, Dekumanova 13 te u Pazinu, J. Dobrile 1. Akcija traje do kraja lipnja.

Specijalistički pregled vida u našoj poliklinici

Ponovno upisujemo pacijente na specijalistički pregled vida u Poliklinici za oftamologiju Ghetaldus, u skolpu optike Ghetaldus Pula na Giardinima 15.
Specijalist oftamolog radi svake srijede od 16 do 19 sati.
Naručiti se možete na tel. 052 223 458 ili putem maila info@ghetaldus-pula.com. Cijena pregleda iznosi 250 kuna.
Tu smo za vas.
 

Popusti na naočale za djelatnike Koncerna AGRAM

Za djelatnike Koncerna Agram u optikama Ghetaldus Pula ponudili smo povoljnije uvjete prodaje dioptrijskih i sunčanih naočala, kao i sljedeće usluge:

- Popust od 20% na dioptrijske i sunčane naočale iz nove kolekcije.

- Besplatni optometrijski pregled vida i mjerenje očnog tlaka.

Popuste je uz predočenje ID iskaznice tvrtke i osobne iskaznice moguće ostvariti u našim optikama u Puli, Giardini 15, zatim u Poreču, Dekumanova 13 te u Pazinu, Jurija Dobrile 1. 

Naočale iz najnovijih kolekcija najpoznatijih svjetskih brendova možete pogledati na našoj Facabook stranici Ghetaldus Pula i Instagramu.   

Novo! Vrhunske lupe i povećala Eschenbach

Različite vrste vrhunskih lupa i povećala ESCHENBACH - svjetskog lidera u proizvodnji tehnološki najnaprednijih optičkih pomagala, odsad možete naći u našoj pulskoj optici. Odlično riješenje ako Vam problem predstavljaju presitna slova, a u ovo predblagdansko doba lupe su idealne kao poklon za pod bor! 

Sting i Police za tinejdžere

U Ghetaldusu će Vaš tinejdžer sigurno pronaći cool dioptrijske naočale!

Kolekcija Police i Sting Junior dizajnirana je upravo za djecu tinejdžerske dobi - modernih linija i trendi boja. Kao poklon tu su i dvije velike bilježnice s likom megapopularnog Neymara - zaštitnog lica brenda Police.

Dioptrijske naočale za najmlađe

Veliki izbor dioprijskih dječjih okvira upotpunili smo novim naočalama iz Disney kolekcije. Prekrasni okviri Frozen, Princess i Cars oduševit će Vaše njamlađe. Veselih su boja i s detaljima omiljenih crtanih junaka i prepoznatljivih motiva.  

U ponudi su i dioptrijski gumeni okviri prikladni za najmlađu djecu.  

AKCIJA progresivnih leća Varilux 1+1!

Za kupovinu VARILUX progresivnih bijelih leća, drugi par istih leća u istoj dioptriji dobivate gratis! Progresivne leće omogućuju savršen vid na svim udaljenostima i pogodne su za osobe iznad 40 godina, kada kao prirodni proces nastupa pomućen vid na blizinu. 

Posjetite nas u optikama u Puli, Poreču i Pazinu, i savjetujte se s našim optičarima.

Mjerimo očni tlak

U Ghetaldusu ćemo Vam izmjeriti očni tlak za svega 30 kuna. Profesionalno mjerenje očnog tlaka izvodi se najsuvremenijim optičkim instrumentima, tzv. 'no contact' metodom. Nije se potrebno naručivati!

Ručni satovi

U Ghetaldusu nudimo kvalitetne ženske i muške ručne satove poznatih svjetskih linija.

Caravella i Moschino po povoljnim cijenama!

Naočale za djecu

U optikama Ghetaldus nudimo dioptrijske naočale za djecu. U ponudi je veliki izbor okvira različitih brednova, za one najmanje, kao i za tinejdžere. Naočale imaju kvalitetne leće otporne na udarce i grebanje. 

Naši optićari pomoći će Vam da za svoje dijete izaberete najbolje. Obratite nam se s povjerenjem! 

Nova web lokacija

U želji kako bismo Vam što više približili naše usluge i nove proizvodne linije kreirali smo novu web lokaciju. U nadi kako ćete pronaći zanimljive informacije, želimo Vam ugodno surfanje!