Akcija 1+1 gratis i dalje traje

Kupovinom jednih naočala s Crizal Forte UV dioptrijskim lećama, koje štite oči od štetnih UV zraka i blještavila, poklanjamo Vam kompletne naočale (okvir+stakla) za 1 kunu iz odabranog asortimana.
Posjetite nas u optikama Ghetaldus Pula - u Puli, Poreču i Pazinu.

Novo! Vrhunske lupe i povećala Eschenbach

Različite vrste vrhunskih lupa i povećala ESCHENBACH - svjetskog lidera u proizvodnji tehnološki najnaprednijih optičkih pomagala, odsad možete naći u našoj pulskoj optici. Odlično riješenje ako Vam problem predstavljaju presitna slova, a u ovo predblagdansko doba lupe su idealne kao poklon za pod bor! 

Sting i Police za tinejdžere

U Ghetaldusu će Vaš tinejdžer sigurno pronaći cool dioptrijske naočale!

Kolekcija Police i Sting Junior dizajnirana je upravo za djecu tinejdžerske dobi - modernih linija i trendi boja. Kao poklon tu su i dvije velike bilježnice s likom megapopularnog Neymara - zaštitnog lica brenda Police.

Dioptrijske naočale za najmlađe

Veliki izbor dioprijskih dječjih okvira upotpunili smo novim naočalama iz Disney kolekcije. Prekrasni okviri Frozen, Princess i Cars oduševit će Vaše njamlađe. Veselih su boja i s detaljima omiljenih crtanih junaka i prepoznatljivih motiva.  

U ponudi su i dioptrijski gumeni okviri prikladni za najmlađu djecu.  

AKCIJA progresivnih leća Varilux 1+1!

Za kupovinu Orma VARILUX Fizio progresivnih bijelih leća, drugi par istih leća u istoj dioptriji dobivate gratis! Progresivne leće omogućuju savršen vid na svim udaljenostima i pogodne su za osobe iznad 40 godina, kada kao prirodni proces nastupa pomućen vid na blizinu. 

Posjetite nas u optikama u Puli, Poreču i Pazinu, i savjetujte se s našim optičarima.

Mjerimo očni tlak

U Ghetaldusu ćemo Vam izmjeriti očni tlak za svega 30 kuna. Profesionalno mjerenje očnog tlaka izvodi se najsuvremenijim optičkim instrumentima, tzv. 'no contact' metodom. Nije se potrebno naručivati!

Ručni satovi

U Ghetaldusu nudimo kvalitetne ženske i muške ručne satove poznatih svjetskih linija.

Caravella i Moschino po povoljnim cijenama!

Naočale za djecu

U optikama Ghetaldus nudimo dioptrijske naočale za djecu. U ponudi je veliki izbor okvira različitih brednova, za one najmanje, kao i za tinejdžere. Naočale imaju kvalitetne leće otporne na udarce i grebanje. 

Naši optićari pomoći će Vam da za svoje dijete izaberete najbolje. Obratite nam se s povjerenjem! 

Nova web lokacija

U želji kako bismo Vam što više približili naše usluge i nove proizvodne linije kreirali smo novu web lokaciju. U nadi kako ćete pronaći zanimljive informacije, želimo Vam ugodno surfanje!